Super opbakning til høstfest i Låstrup

Efter år med stagnation i deltagerantallet, var det en stolt høstfestkommité, der kunne byde velkommen til 115 gæster i Låstrup Forsamlingshus lørdag den 21. september.

Susanne Nygård Nielsen bød velkommen og introducerede aftenens program for høstfesten 2019. Hun bød også velkommen til DJ Per og Birger, der efterhånden har spillet op til dans ved høstfesten i Låstrup i mange år. Susanne takkede også de 2 frivillige, der har bundet årets høstkrans. Det er Majbritt Skovgaard Møller og Charlotte Kuhr. De fik overrakt en lille erkendtlighed for deres store arbejde med at finde blomster og binde den flotte høstkrans. Endelig var der applaus til Maria og Amanda, der havde lovet at passe opfasken og køkkenet. 

Aftenens meny lød på sild og smørrebrød fra Købmand Lund. Dertil egne medbragte drikkevarer. Flere steder blev julesnapsen støvet af, så den kunne gøre gavn på denne festlige aften. 

Efter maden tog Kaspar Vad over og holdt årets festtale. En særdeles gavmild høst, der efter Kaspars udsagn var værd af fejre, selv om høsten var langvarig og til tider våd. På alle punkter har høsten indtil ligget over niveau. Kaspars regnmåler giver lidt af forklarigen, for i 2018 faldt der 15 milimeter regn i de 3 sommermåneder mod 215 milimeter i 2019. Gode betingesler for landbrugets afgrøder. 

Efter høsttalen tog Jon Skovhus over til udtrækning af gevinster til aftenens lotteri. Flotte præmier i alt fra intim rengøring, hvad det så dækker over, til toblerone, snaps, gaveæsker og aftenens hovedgevinst, som var en flyvetur med flyselskabet Faling Down Airways fra Aars flyveplads. 

Per og Birger spillede op til dans til ud på natten, og der blev mingeleret rundt ved bordene til den hyggelige aften sluttede kl. 0200. 

Næste års fest planlægges af "Das Kommitée", der endte med at melde sig selv til hvervet. Das Kommitée består af Anne Marie og René, Eva og Morten, Bettina og Bent og Arne. Festen holdes traditionen tro den 3. lørdag i september måened. Det er i 2020, lørdag den 19. september kl. 1830.

Årets høstkrans 2019 bundet af Charlotte Kuhr og Majbritt Skovgaard Møller. 

 

DJ Birger og Per klar ved pulsten, mens Susanne Nygaard Nielsen bød velkommen.

 

Låstrup Forsamlingshus pyntet op til høstffest. Jon Skovhus udloddede gevinster ved aftenens lotteri. 

Dansegulvet blev flittigt benyttet til musik udvalgt af Birger og Per.