Referat serie 3 Borup IF - ØK

Seniordebytant Mads Svendsen.

Serie 3, 2020 Cup Borup - ØK

Endelig kan Borup if’s serie 3 hold igen spille fodbold på Borup stadion. Det har været en lang pause fra fodbolden, men efter lang tids venten kunne drengene endelig tage Borup trøjen på og få spillet en masse fodbold.

I den nye 2020 Cup som DBU har lavet, er Borup i pulje med Skals, Højslev Station og Ørslev Kloster, og netop ØK skulle Borup ligge ud imod på hjemmebane, hvor der næsten lige inden kampstart var givet lov til, at op til 500 tilskuere kunne komme og se kampen.

Borup havde 2 nye spiller med i form af unge Mads Svendsen og Jannick Thorsager, som gjorde en flot figur i deres debut for Borup IF. Kampen startede ud med et Borup hold der var i kontrol med bolden, det meste af tiden og efter 15 min. spil fik Johan Nielsen en stikning i dybden som han udnyttede på sikker vis til 1-0.

Hjemmeholdet forsatte med at være spilstyrende efter målet, da ØK havde en mere defensiv tilgang til dagens kamp. Anders Tougaard fik en mulighed for scoring nogle få minutter efter, men præcisionen manglede.

Indskiftede Jannick Thorsager kom på venstre kanten og med nogle flotte løb kom han til 2 chancer, hvor især sidste sidste med lidt mere held sagtens kunne have resulteret i mål. Holdende gik til pause med stillingen 1-0.

Fra anden halvleg start blev der lavet 3 udskiftninger hvor bl.a. Mads Svendsen kom på banen til sin debut. Allerede efter 3 min. spil kom Borup til en stor chance, men en flot redning fra ØK keeperen gjorde at der stadig stod 1-0.

Få minutter efter kom vi igen foran målet men her reddet overliggeren for ØK holdet. I det 73 min. så det ud til at Simon A. skulle score er frækt mål med et langt lob fra højrekanten, men lige ved siden af stolpen gik bolden desværre. Ørslev Kloster kommer mere ind i kampen derefter, da Borup begynder at laver en masse dårlige afleveringer.

Efter 75 min. kommer ØK til deres første reelle chance med et skud lige forbi mål. Men kun 2 min efter score ØK på en desværre stor fejl af Mathias Dalsgaard, som laver en for kort tilbagelægning til August i målet. ØK angriberen opsnapper bolden og score sikkert til 1-1.

Værre skulle det blive da Magnus Nielsen modtager et gult kort, så Borup bliver reduceret til 10 mand, mens flere af spillere er ved at trætte. Unge Mads Svenden steppede op og arbejdede rigtig flot defensiv fra sin position som angriber. Der skulle da heller ikke gå mange minutter før unge Svenden fik muligheden for at afgøre kampen til Borups fordel. Et flot løb op igennem banen og skud på mål havde fortjent bedre, men en god fodparade fra keeperen gjorde at kampen endte 1-1.

Alt i alt en fin præstation, hvor der dog stadig er plads til forbedringer i spillet, samt at der skal bygges på formmæssigt. Det må siges at de nye unge drenge på både serie 3 og 5, i form af Malthe Trinderup, Alfred Lyngsø Mikkelsen, Magnus Elkjær, Mads Svenden og Jannick Thorsager har gjordt et rigtig flot indtryk, som gør at fremtiden lover godt for Borup If.

Næste kamp er allerede i morgen d. 13 juni hvor serie 3 spiller pokal kamp mod Hersom Bjerregrav kl. 14:00 i Bjerregrav. Spiller og træner håber på en masse opbakning fra publikum, så vi kan tage derfra med en sejre og videre arrangement i pokalturneringen

Se flere billeder fra kampen via dette link.

Seniordebytant Janick Thorsager Mortensen.