Referat Borup IF serie 3 ude mod Doense-Vebbestrup

Borup skulle lørdag efter Fjends Cup triumfen lægge ud med en svær udekamp I Doense/Veppestrup. En kamp som blev spillet samtidig med OL finalen i Håndbold, men det hindrede dog ikke, at mange Borup tilskuer drog til Doense for at se kampen.

Til gengæld var der andre og skulle det vise sig langt værre udfordringer. Først var der en del afbud fra flere nøglespiller, og så kom dommer ikke til kampstart. Oven i det var der et frygteligt regn- og tordenvejr.

Trods de udfordringer kom Borup mandskabet glimrende fra start og dominerede kampens første halvleg. Og den nye anfører (I Fredrik Hvids fravær)  Peter Lund kunne efter 25 minutter bringe holdet foran på et straffespark begået mod Johan Nielsen.

Efterfølgende havde næsten debutanten Magnus Elkjær Jensen og Peter yderlig et par gode chancer til yderlig føring, begge havde endda også et par gode skud muligheder. Men det blev ved de 1-0 ved pausen. I pausen tog uvejret til, så pausen blev forlænget.

Kampen blev efter en halv time genoptaget, men kun i 6 minutter, hvor dommeren besluttede at fløjte kampen endeligt af.

Hvad der så skal ske med de sidste 39 minutter vides ikke på nuværende tidspunkt. Ifølge reglementet kan kampen både spilles om, genoptages så de resterende 39 minutter spilles eller kampens nuværende stillen kan stadfæstes uden yderligere spil. JBU afgør snarest, hvordan det skal håndteres.

Ærgerligt er det for Borup var på vej til en sejr, men forståelig at sikkerheden skal overholdes.