Første sejre til Borup Idrætsforenings nye veteranhold

Som noget nyt har Borup i år glædeligt tilmeldt et +40 hold. Og holdet er godt i gang med turneringen og har nu spillet 3 kampe. Debutkampen blev spillet i og mod Sønder Rind/Vinkel en kamp, som holdet havde det svært i, men klarede 0-0. Det var faktisk tæt på en ufortjent sejr, da Peter Skov uforståeligt fik sit mål annulleret for offside. Dagens spiller var målmand Paw Brøns.
Næste kamp var hjemme mod Ravnsbjerg, hvor forventningerne var høje til en sejr og i det mindste at få hul på bylden. Men holdet tabte skuffende 1-0 efter stor overvægt i spil, men man kunne ikke få den afgørende chance/scoring sat ind, og i stedet scorede Ravnsbjerg på en contra, hvor et forsøg sejlede ind i målhjørnet.
Dagens spiller var målmand Kim S Jensen.
3. kamp var så i onsdags hvor holdet skulle til Mønsted, og målet var at få hul på bylden. Der skulle ikke gå mere end 5 minutter af kampen, så havde team Chefen Søren Jensen gjort det Borup Serie 3 ikke kunne. Hamrede bolden bag Bjarne Have der til dagligt står for Sparkær Serie 3. Sørens mål blev hamret næsten op i målhjørnet.
Desværre fik Mønsted udlignet kort tid efter, hvor Borup forsvaret og målmand ikke så for godt ud.
Resten af halvlegen og kampen blev der et større og større pres mod Mønsted målet, og 10 minutter før tid kom 2-1 målet, da Per K Sørensen fik tacklet bolden hen til en fri Thomas Tholstrup på kanten af feltet. Thomas scorede sikkert.
5 minutter før tid blev det 3-1 på en flot contra, hvor Thomas Tholstrup og Flemming Lund spillede sig fint igennem, og Flemming kunne sende bolden i et tomt mål fra 40 meter afstand til kampens resultat 3-1. Sejren blev fejret sammen med, at det var Mønsteds 100 års jubilæumsdag.
Dagens spiller var Thomas Tholstrup.
+ 40 holdet består bl.a. af 8-9 spiller, der for 15-20 år siden spillede sammen i Borup IF på serie 1 og serie 2 holdet. Det ser ud til, at de erfarne spillere er ved at finde hinanden igen, sammen med nye yngre gode kræfter.