Referat SUB09 7 mands hjemme mod Skive IK

På en regnfuld dag, stilnede vandet af nogle timer, og der var fremragende fodboldvejr i aftentimerne på Borup stadion onsdag d. 11. marts.

Dagens kamp bød på sæsondebut til Ena Klausen, som ellers havde indstillet karrieren for en stund. Hun er nu at finde i enkelte kampe resten af sæsonen, med sin smule genfundne fritid i hverdagen. En spiller holdlederne byder velkommen med et glædeligt gensyn og åbne arme.

Hun gjorde sig allerede gældende i kampens første mål, som fandt sted i kampens 8. minut. Med et flot 1-2 spil op ad linjen mellem Ena Klausen og Mette Holst, sendte Holst bolden videre til Sandra som flot indkasserede med et mål.

I 13. minut prøvede Ena sig ligeledes frem igen, denne gang med skud fra midten. Dog med redning fra målmanden. Igen i 15. minut spiller Holst en god bold til Johanne Bech Høyer-Nielsen, som desværre skyder forbi målet. I 17. minut får vi ikke bare én, men hele to 100% chancer til Maria Dalsgaard og Sandra Mathiassen, som nok burde have resulteret i mål, på en heldigere dag.

Dagens andet mål skulle indfinde sig fra nyindskiftede Ida Sørensen i det 21. minut. Med en fin tåfiser mod målet, og en målmand der til glæde for SUB-mandskabet fumler en smule, triller bolden langsomt over målstregen til 2-0. Få minutter senere kommer vi igen tæt på hele tre 100% chancer med blot spiller mod målmand. Først med skud fra Sandra Mathiassen, som målmanden redder. Bolden triller ud mod Maria D, som midt ud for målet desværre også skyder direkte på målmanden, som afværger. Her triller bolden ud mod Ida, som endelig får bolden i mål. 3-0 til SUB09. I overtiden for førstehalvleg fik Skiveholdet en af sine få chancer mod målet, og scorede til 3-1.

Anden halvleg, og desværre et Skive hold, som havde fået blod på tanden. 3-2. Desværre for udeholdet, havde SUB-damerne også fået smag for at score mål. Og der skulle flere på tavlen. i 39. minut er der hjørnespark til SUB, efter flot angrebsspil, som desværre ikke resulterede med mål, men hjørnespark istedet. Med et fremragende hjørnespark af Sandra, lige ind foran målet som det skal være, er Maria D. på plads i midten af målet, og får et "hoved"-stødsmål. Andre vil måske vurdere, at den faktisk ramte knæene og gik ind. Men man kan jo se forkert. 4-2 SUB09.

Med flere chancher og erobringer på banen, er der kamp om hvem der får lov. Med en friløber fra midten, manøvrer Johanne flot bolden forbi målmanden, og indkasserer SUBs 5. mål, i kampens 42. minut.

Efter 49. minutter lykkedes det endelig for Sandra med et langskud også at score. Her til 6-2. I kampens 57. minut kommer det sidste mål for denne omgang. Maria Dalsgaard kommer sikkert forbi keeperen, efter et fint opspil fra Holst i bagkæden.

Kampen bar generelt præg af, at der blev spillet rigtig godt sammen. Der blev løbet på tværs af hele banen, og der var både god stemning og lyd på fra samtlige spillere. Det er en ren fornøjelse at være vidne til. Alle spillere ydede en god indsats til dagens kamp. Mathilde Siig løb med halvdelen af stemmerne, og fik dermed kampens spiller. Mathilde var ofte med i grundspillet fra bagkæden, og tog flere løb for at få skabt noget angrebsspil. Noget man hurtigt fik brugt i spillet.

En fremragende kamp, og en gedigen holdindsats.

Næste kamp er mandag d. 16. maj på udebane mod Foulum – Forhåbentlig med flere nye spillere på holdkortet, og vi glæder os til at tage imod jer!