Træningsopstart i SUB09

Lørdag den 27. januar var der træningsopstart for dameseniorerne fra SUB09. Træningsopstarten blev holdt sammen med herreseniorerne fra Borup Idrætsforening.

Borup Idrætsforenings formand Poul Johannesen bød velkommen til de 14 damer og 23 herrer, der var mødt op til sæsonstarten og til trænere og holdledere. En særlig velkomst til SUB09s nye træner Kristian Kjær og til de nye spillere, der indtil videre er tiltrådt trupperne.

Poul Johannesen ønskede spillerne en god sæson og opfordrede dem til at deltage i klubbens sociale liv og i idrætsforeningens generalforsamling mandag den 5. februar i klubhuset.

Traditionen tro skulle dannebrog til tops i flagstangen. Det plejer at være ældste og yngste spiller, der hjælpes med at hejse flaget. I dag var det de yngste spillere fra henholdsvis herre- og damerholdet, der skulle hejse flaget til tops.

Derefter var der en let omgang træning under ledelse af de respektive trænere.

Anette Bengtsen stod efter træningen klar i kantinen med aspargessuppe, bollesuppe og flutes, der varmede oven på en kold tur på grønsværen.

Holdene blev delt og trænerne tog over og gav, deres orientering om den kommende sæson.

Kristian Kjær oplyste, at han glæder sig meget til at komme i gang med den nye sæson i en ny klub. Mange var i dag forhindret i at deltage på grund af vinterferie, sygdom og familieforøgelse. Alligevel kunne klubben mønstre 14 spillere inkl. en ny spiller, hvilket er meget tilfredsstillende på nuværende tidspunkt.

Der trænes i foråret mandag og onsdag kl. 1900-2030 i Borup, da Ulbjerg er ved at bygge nyt klubhus. Træningskampe er allerede planlagt. Der informeres om træningskampe på den fælles gruppe på facebook.

SUB09 ønsker alle spillere en god sæson. Vel mødt til gode fodboldoplevelser i henholdsvis SUB09.

 

Træner Kristian Kjær tager bestik af de fremmødte spillere. 

Se alle billederne fra træningsopstarten på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: