Borup Idrætsforening

På lørdag den 5. marts kl. 1000 opfordres foreningens medlemmer til at hjælpe kridterne med at samle grene fra vores græsplæner på Borup Stadion i Låstrup. Se opslag på vores hjemmeside. 

I samarbejde med Profilsport Viborg og PH Outdoor tilbyder Borup IF nu salg af træningstøj og outdoor tøj til vores medlemmer. Udvalgte modeller kan ses i klubhuset frem til den 4. april, hvor eventuelle bestillinger skal være indgivet. Se opslag på vores hjemmeside. 

Uge 9 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Søndag i Fastelavn er der traditionen tro brug for udklædning for børn og voksne, tøndeslagning, fastelavnsboller med drikkevarer, karameller og uddeling af slikposer på Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Se omtale på vores hjemmeside. 

Borup Idrætsforening serie 3 herrer har nu taget hul på sæsonens træningskampe med 2 gode sejre i de 2 første kampe. se kort referat af kampene på vores hjemmeside. 

I uge 27 2022 holdes DBU Fodboldskole i SUB 88 på Borup Stadion i Låstrup. Der bliver igen i år mulighed for morgenpasning og tilkøb af madpakke. Se opslag og køb billet til skolen via hjemmesiden allerede nu. 

Søndag den 27. februar afvikles næste runde af "Kend Din Fjordklynge" vandreture. Denne gang med udgangspunkt fra Skringstrup Forsamlingshus kl. 1000. Der er kaffe og brød i bålhytten i Skringstrup Landsbypark efter turen. Se opslag på vores hjemmeside. 

Uge 8 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Uge 7 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Søndag den 27 februar 2022, kl. 1000 arrangeres fastelavnsfest for store og små i gymnastiksalen Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Se opslag på vores hjemmeside.