Borup Idrætsforening

Uge 13 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Borup IF søger frivillige hjælpere til vores korps af kantinehjælpere, der møder ind og hygger om spillere og gæster under vores hjemmekampe på station i Låstrup. Se opslag på vores hjemmeside. 

Efter en række gode optaktskampe med 4 sejre, skulle Borup ligge ud i en svær udekamp mod nedrykkerne fra Tjele Vest Sport. Det blev til pointdeling i en svær kamp på udebane. Se referat af kampen på vores hjemmeside. 

Lørdag den 26. marts drog SUB09 Jyllandsserie kvinder afsted til XL-park, Vorup, for at spille sæsonens første turneringskamp. Med det skønneste vejr og nogle gode træninger forinden, gik vi i den grad på banen med sommerfugle i maven. Se referat fra kampen på SUB09 hjemmesiden. 

Lørdag den 2. april kl. 1100 træner vores yngste spillere igen fodbold på græsset i Låstrup. Fodbold er både sundt og sjovt samtidig, så hvorfor ikke få alle oplevelser med. Se mere på vores hjemmeside.

Borup Idrætsforening holder LAN party i hverdagene i påskeferien. Arrangementet er aldersopdelt i 2 grupper fra 2. klasse op opefter. Se opslag på vores hjemmeside. 

Mandag den 14. februar afholdtes generalforsamling i Borup Idrætsforening. Se omtale af generalforsamlingen på vores hjemmeside. 

Borup Idrætsforening serie 3 herrer sluttede forårets træningskampe i fin stil med en sejr på 8-1 på udebane mod Højslev. Se referat fra kampen på vores hjemmeside. 

Uge 12 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Søndag den 3. april er det igen tid til eftersyn af vores vejgrøfter og grønne arealer i Låstrup og omegn. Se opslag om årets affaldsindsamling på vores hjemmeside.