Borup Idrætsforening

Sæsonens sidste kamp for SUB09 damerne blev søndag eftermiddag spillet på en meget våd og mudret fodboldbane i Låstrup. Kampen blev vundet 3-0. Se referat af kampen på SUB09 hjemmesiden. 

Sæsonens sidste kamp endte med et 4-2 nederlag i Strandby, og det sidste spinkle håb om redning i serie 2 via play off forsvandt i efterårsvinden. Se referat på vores hjemmeside. 

Uge 44 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

En tiltrængt - og for mange nok en uventet sejr over Viborg Nørremarken, men ikke desto mindre en ganske fortjent en af slagsen. Langt om længe kunne jeg mønstre nærmest stærkes ...

Lørdag den 21. oktober spillede SUB 09 ude mod Ørslevkloster IF i ØK. De 2 hold delte point med uafgjort 2-2. Se referat af kampen på SUB 09 hjemmesiden. 

Ved Borup Idrætsforenings hjemmekamp mod Viborg NUGF den 21. oktober blev der trukket lod om gevinster i målaktiekonkurrencen. Se de heldige vindere på vores hjemmeside.

Uge 43 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Ved Borup Idrætsforenings hjemmekamp mod Thisted FC den 14. oktober blev der trukket lod om gevinster i målaktiekonkurrencen. Se de heldige vindere på vores hjemmeside.

3-3 og dermed pointdeling blev resultatet af lørdagens bundkamp, hvor Borup IF herrer hjemme itog imod Thisted FC. Se referat af kempen på vores hjemmeside. 

Uge 42 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.