Borup Idrætsforening

I dag den 31. maj er det præcis 70 år siden, at Borup Idrætsforening spillede sig op i Mesterrækken ved at besejre Nibe med 2-0 på Viborg Stadion. Se omtale på vores hjemmeside.

Uge 22 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Det blev desværre til et utroligt ærgerligt og bittert nederlag til Borup mod andenplads-rangerede Bjerringbro, da de 2 hold mødtes i Bjerringbro torsdag aften, hvor Bjerringbro dybt inde i dommerens overtid satte sejrsmålet til 2-1 ind. Se referat på vores hjemmeside. 

Ved Borup Idrætsforenings hjemmekamp mod  Viborg FF fredag den 19. maj 2023 blev der trukket lod om gevinster i målaktiekonkurrencen. Se de heldige vindere på vores hjemmeside.

Lørdag den 3. juni kalder Borup Idrætsforening til den årlige arbejdsdag, hvor der er oprydning, rengøring og pleje af grønne områder på hele vores stadion. Se opslag på hjemmesiden. 

Uge 21 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Med ømme stænger og tunge ben fra onsdagens kamp i Fårvang tabte Borup IF fortjent og hæderligt 1-3 til topholdet Viborg FF. Se referat af kampen på vores hjemmeside. 

Nr. Borup er af Viborg Kommune placeret i Låstrup-Nr.Rind Vandværks vandforsyningsområde. Derfor er vandværket også forpligtet til at levere vand til forbrugerne i det område. Det er nu blevet muligt med en ny forsyningsledning. Se omtale på vores hjemmeside. 

Kampprogram til dagens hjemmekamp på Låstrup Stadion serie 2 herrer mod Viborg FF. Husk der er pølser på grillen og fadøl i hanerne, så kom og støt drengene i denne vigtige og svære kamp mod det absolutte tophold.

Endnu engang tog træner Kristian Kjær hatten for Borup IF spillerne efter onsdagens kamp i Fårvang, som fornemt og yderst disciplineret blav vundet 2-0 efter 0-0 ved pausen. Se referat på vores hjemmeside.