Borup Idrætsforening

Uge 26 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Årets Raflemester 2023 blev fredag aften fundet efter en hård dyst blandt de 56 deltagende raflere. Se billeder fra arrangementet på vores hjemmeside.

Torsdag aften ved byfesten i Låstrup var helt og holdent kendt stof. Bilorienteringsløb og grillaften. Det går man ikke fejl af. Heller ikke i 2023. Se omtale på vores hjemmeside. 

Børnenes byfest blev der holdt fast i onsdag aften ved byfesten i Låstrup. Øvrige programpunkter er i forhold til tidliger år flyttet lidt rundt, så det i år var kirkekoncert om onsdagen og en udsat fodboldkamp blev spillet på stadion. Dertil fællessang i teltet. Se omtale på vores hjemmeside. 

Fodboldkommentator Morten Bruun trak over 100 gæster, da han tirsdag aften underholdte publikum i Låstrup med fodboldhistorier og anekdoter lokalt, nationalt og internationalt. Se mere om byfesten tirsdag på vores hjemmeside. 

Fredag den 30. juni 2022, kl. 1900 afholdes kæmpe bankospil i Låstrup Forsamlingshus i forbindelse med byfesten i Låstrup. Se opslag på vores hjemmeside.

Uge 26 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Igen i år var der god opbakning til Låstrups heppekor for de mange MTB cykelryttere, der cyklede fra Fjordklyngen til Viborg. 40 lokale borgere deltog i heppekort. Se opslag på hjemmesiden. 

Kom og hjælpe med at gøre det festligt at cykle gennem Låstrup for hærvejsrytterne. Vi mødes til rundstykker ved Låstrup Forsamlingshus. Se opslag på Låstrups hjemmeside

I Låstrup holdt Lokalrådet grillaften i stedet for bål. Kurt Johansen holdt båltale og der blev sunget midsommersang. Hyggeligt var det, men det var svært at samle beboerne til bål uden ild. Se omtale på vores hjemmeside.