Borup Idrætsforening

Lørdag den 29. april 2023 mødte 25 forventningsfulde borgere op på Låstrupbakken i Låstrup, da ikke bare én men 2 nye krolfbaner blev indviet på Borup Stadion i Låstrup. Se omtale på vores hjemmeside. 

Udsmykningsudvalget har brug for hjælpe og materialer til at kunne skabe den perfekte 80'er diskostemning i uge 26. Se opslag på vores hjemmeside. 

I weekenden blev Borup IFs frivillige hyldet både af Viborg Idrætsråd og af bestyrelsen i klubben. Frivillighed er dog ikke noget nyt fænomen i klubben. Dette historiske tilbageblik viser, at der allerede i 1951 var fokus på det vigtige i frivillighed og godt kammeratskab. Se omtale på vores hjemmeside.

På grund af skolearrangement aflyses fodboldtræningen for Børn i Fokus og U7 i Borup IF torsdag den 27. april. Vi træner igen i uge 18. 

Uge 17 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Formand Poul Johannessen takkede alle frivillige, men takkede især 4 meget standhaftige frivillige hjælpere i Borup Idrætsforening under den årlige medhjælperfest. Se omtale på vores hjemmeside.

Her skulle kampprogrammet for kampen være offentliggjort, men i stedet må vi desværre offentliggøre resultatet af dagens aflyste kamp på hjemmebanen i Borup IF. 

Vi byder velkommen til vores nye sponsor Bisgaard Konstruktion og tegnestue, som fremover vil være at finde som skiltesponsor i Borup IF og som trøjesponsor for en af vores gode førsteholdsspillere og som annoncesponsor til vores byfest. Se opslag på vores hjemmeside. 

Lørdag den 29. april kl. 1100 har du mulighed for at prøve en kombination af golf og krocket, når en ny krolfbane indvies ved klubhuset i Borup IF. Se opslag på vores hjemmeside. 

27. februar 2023 holdt Borup IF årets ordinære generalforsamling. Se omtale på vores hjemmeside.