Borup Idrætsforening

Uge 31 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Uge 30 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Søndag den 2. juli mødtes frivillige på Borup Stadion i Låstrup for at rydde op efter en hel uges byfest. Mange frivillige brugte nogle timer på at få ryddet op efter festen. Regnvejr gjorde, at teltet måtte blive stående i første omgang, men det er der rodet bod på efterfølgende. 

5 dages aktiviteter er nu slut for borgerne i Låstrup. Det har været 5 begivenhedsrige dage, hvor de frivillige har haft travlt med at servicere de velbesøgte arrangementer. Se referat af byfesten på vores hjemmeside.

Byfesten lørdag bød på sponsormorgenmad Fra Vestjysk Bank og Discodyst. Vejrguderne var ikke helt med byfesten i 2023, så der måtte dystes mellem regnbygerne. Se omtale på vores hjemmeside.

Byfesten i Låstrup bød fredag aften på aktiviteter for borgere i alle aldre. Børnene kunne deltage i NERF turnering på multibanen, Unge og ældre spillede fodboldturnering, mens der var mulighed for at vinde store gevinster ved lotterispillet i forsamlingshuset. I teltet blev der langet frikadeller og kold kartoffelsalat over disken og endelig var der stor rafleturnering til afslutning på en god byfest-fredag. Se referat på vores hjemmeside.