Borup Idrætsforening

60 flot udklædte børn og voksne deltog i årets fastelavnsfest søndag den 26. februar 2023. Se omtale og flotte billeder fra arrangementet via vores hjemmeside. 

Uge 9 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Viborg Kommunes Klima og Miljøudvalg har tirsdag den 21. februar en ansøgning om 7 vindmøller på dagsordenen. De 7 møller kan producere grøn strøm til 22.500 husstande. Se oplæg til kommunens planlægning på vores hjemmeside.

Uge 8 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Endnu en gang blev klubhuset i Borup IF udnyttet til en vinterferieaktivitet for børn i skolealderen. Igen var det LAN party, der var temaet, men multibanen og gemmeleg var også på programmet. Se omtale på vores hjemmeside. 

Søndag den 26. februar 2023, kl. 1000 er det igen fastelavnsfest på Kulturcenter Værestedet. Se opslag på vores hjemmeside. 

Uge 7 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Borups nyoprykkede serie 2 hold startede forberedelserne til comeback sæsonen, med en pludselig arrangeret træningskamp mod Skive serie 3. Det blev til en flot sejr på 5-1 mod Skives serie 3 hold. Se omtale på vores hjemmeside. 

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Borup IF 2023. Dagsorden ifølge vedtægterne ses i opslag på vores hjemmeside. 

Efter træningsopstart tirsdag aften, ruller fodboldene igen på grønsværen i Borup IF. Denne gang mod mål i serie 2. Se omtale på vores hjemmeside.