Borup Idrætsforening

Det er nu tid at sætte et stort kryds i kalenderen i hele uge 26, hvor byfesten i Låstrup finder sted. Byfestudvalget har offentliggjort, at temaet for i år er "80'erne". Der er med andre ord udsigt til Disco på dansegulvet og mange andre aktiviteter relateret til det tema. Følg med på hjemmesiden og facebookgruppen Byfest i Låstrup

Borup IF serie 2 kamp på lørdag er blevet flyttet til Stoholm Stadion på deres kunstgræsbane, grundet kampbanen på Borup stadion desværre ikke er klar til kampe endnu.

Her til aften blev det nye trænerteam for Borup IF serie 5 afsløret, så velkommen til de 2 guttermænd, der i 2023 skal stå i spidsen for klubbens andethold. Se omtale på vores hjemmeside. 

Efter 16 års fravær blev det til nederlag for Borup i serie 2, da holdet i en meget tæt kamp tabte 1-0 på Liseborgcentret mod Viborg Søndermarken. Længe så det ud til, at holdet ville kæmpe sig til det ene point, men til sidst knækkede holdet over, og man måtte indkassere et mål mod sig i det 75. minut., da en Søndermarken-spiller headede et fint indlæg i mål mod en chanceløs August Mathiessen i målet.

Uge 13 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

I 2023 var det 17. gang, at borgerne i Låstrup samlede affald langs veje og stier. 20 lokale borger mødte frem til 2 timers frisk luft  med en affaldspose i hånden. Aldrig er der samlet så lidt affald, så noget godt er sket i de forløbne år. Se omtale på vores hjemmeside. 

Efter 16 år i lavere rangerende rækker, er Borup IF herrer klar til comeback i serie 2, når holdet på søndag kl. 1615 møder Viborg Sdrm på udebane. Se opslag på vores hjemmeside. 

Låstrup - Nr.Rind Vandværk følger de lovpligtige tests for indhold af vores drikkevand. Herunder indhold af PFAS stoffer og andre usunde kemiske forbindelser. Se opslag på vores hjemmeside. 

Søndag den 26. marts 2023 holder Låstrup Lokalråd og byens foreninger den traditionelle affaldsindsamling, så vores vejkanter og natur kan fremstå frisk og ren, når foråret snart for alvor banker på døren. Se opslag på vores hjemmeside. 

Uge 12 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.